Ik leer anders

Ik ben sinds november 2019 officiële Ik leer anders coach. Als mama gebruikte ik de Ik leer anders methode al een jaar eerder, met succes! Onze dochter had veel vorderingen gemaakt en ook de kinderen die ik hielp zag ik mooie vooruitgang maken.

Ik wilde verder groeien en volgde de opleiding tot Kernvisie coach. Je zou kunnen zeggen dat de Kernvisie Methode de grote broer is van Ik leer anders. De oorsprong is dezelfde, maar Kernvisie Methode is didactisch verder ontwikkeld en verfijnd in techniek waardoor deze efficiënter en beter werkt.

En wat nóg leuker is, ook het sociaal emotionele stuk komt in de Kernvisie methode aan bod. Want als jouw kind denkt dat hij het niet kan, dan is er ook niet zo veel motivatie om zich in te spannen voor het leren.

Ik wil je kind dus nóg beter kunnen helpen!

Sinds mei 2021 ben ik ook officiëel Kernvisie coach. Je kan dit nieuwe traject nu volgen.

Wil je graag weten waarom ik de Kernvisie methode nu precies beter vind dan Ik leer anders? Binnenkort komt hier een weetje over!

Ik hou je op de hoogte…

Wil je je kind helpen met het leren? Wil je weten hoe de Kernvisie methode werkt? En of die voor jouw kind werkt?

Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek en log samen met je kind aan. Dan laat ik je kind voelen hoe het werkt. Dan weet je helemaal of het ook voor jouw kind werkt!

 

Ikleeranders-beelddenk-coach
Kernvisie-Methode-traject

Blijft je kind letters omdraaien?

Leest je kind traag? 

Schrijft je kind alles fonetisch?

Spelling is een probleem?

Draait je kind cijfers om?

Heeft je kind moeite met het automatiseren van sommen, maaltafels? 

Dyslexie? Dyscalculie?

ADHD? Autisme?

“Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden. De training ‘Ik leer anders’ vertaalt de lesstof naar jouw manier van denken.”

ikleeranders.nl

Wél vooruitgang

Door de visuele aanpak gaat je kind wél vooruit en kan het de achterstand zelfs inhalen.

Leren wordt leuker

Doordat je kind merkt dat het op deze manier wél goede resultaten heeft, wordt leren leuker. “Ik kan het wél!” laughing

Leren voor het leven

Visueel leren kan je kind blijven inzetten. Ook in het secundair onderwijs én zelfs als volwassene.

Resultaat naar inspanning

Geen zwoegen en zweten meer zonder resultaat omdat de gave van je kind wordt ingezet.

Sneller klaar

Je kind is sneller klaar, omdat het leert op een voor hem efficiënte manier.

Goedkoper

Geen duur en lang traject.
Slechts een beperkt aantal trainingen, daarna kunnen jullie er zelf mee verder.

Niet zeker of dit voor je kind zou werken?

Schrijf dan in voor een gratis video reeks. Je krijgt er achtergrond informatie over de visuele leerstijl. En ik help je ook om te ontdekken of het werkt voor jouw kind!