Ik leer anders

Hallo, Ik ben An van Beeldig Geleerd en sinds november 2019 een gecertificeerde Ik leer anders-coach. Als mama gebruikte ik de Ik leer anders methode al een jaar eerder, met succes! Onze dochter had veel vorderingen gemaakt en ook de kinderen die ik begeleidde zag ik mooie vooruitgang maken.

Lees hier hoe de Ik leer anders-methode werkt.

 

Toch wilde ik verder groeien…

Ik leer anders coach

Aleen het beste voor je kind!

Ik wilde verder groeien om je kind nog beter te kunnen begeleiden en volgde de opleiding tot Kernvisiecoach.

Je zou kunnen zeggen dat de Kernvisie methode de grote broer is van Ik leer anders. De oorsprong is dezelfde, maar de Kernvisie methode is didactisch verder ontwikkeld en verfijnd in techniek waardoor deze efficiënter en beter werkt.

En wat nóg leuker is, ook het sociaal emotionele stuk komt in de Kernvisie methode aan bod. Want als jouw kind denkt dat hij het niet kan, dan is er ook niet zo veel motivatie om zich in te spannen voor het leren.

Ik wil je kind dus nóg beter kunnen helpen!

Sinds mei 2021 ben ik ook officiëel Kernvisiecoach. Je kan dit traject nu volgen.

Wil je graag weten op welke vlakken de Kernvisie methode nog beter werkt dan Ik leer anders? Ontdek het in dit artikel: 10+ rendenen waarom de Kernvisie methode leren makkelijk en leuk maakt voor je kind.

 

Kernvisie-Methode-traject

Plan nu je gratis kennismakingsgesprek in…

Wil je graag even met me praten over wat jouw kind nodig heeft om op school wél mee te kunnen?
Wil je weten op die visuele manier bij je kind past?

Heel wat info over mijn traject vind je al hier.

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in mijn agenda. Log samen met je kind aan en dan kijk ik even met jullie mee.