Hoe help ik mijn kind met leren?

Ik ben An Van Beeldig Geleerd en help kinderen met leerproblemen zodat ze weer mee kunnen op school dank zij een visuele manier van leren. Zo behoren zweten en zwoegen zonder resultaat voor goed toe het verleden.

Als moeder geef ik huisonderwijs aan onze dochter. Al in december van het eerste leerjaar stuitten we op leerproblemen i.v.m. het lezen dat niet op gang kwam, ook al is zij echt niet dom.

Ik heb ontdekt dat zij een visuele leerstijl heeft. Met een visuele manier van leren maakte ze toch vorderingen. Nu 1,5 jaar later leest ze op AVI E4!

Ook spelling bleek een groot (!) probleem te zijn: ze schreef alles 100% fonetisch! Spellingsregels worden NIET toegepast. Ook hierbij werkt de visuele methode. De woorden die ze op een visuele manier heeft geoefend, schrijft ze wél correct.

Vanuit deze ervaring ben ik hierin verder gegaan en heb ik de opleiding tot Ik leer anders-coach gevolgd. Ik zet mijn expertise nu in om ook andere kinderen te helpen.

Hoe help ik mijn kind kind met leren?

Je wilt natuurlijk dat je kind mee kan in de klas. Het lijkt allemaal zo moeilijk: je ziet dat je kind wel moeite doet, maar het lukt gewoon niet.

Als jij kunt achterhalen of je kind ook een visuele leerstijl heeft en als je weet wat je daar dan aan kan doen, dan kan je je kind wél helpen.

Net dààr wil ik jullie bij helpen!

“Ik wou je toch wel laten weten dat Amelie, voor mij althans, grote sprongen heeft gemaakt. De aangeleerde methode van jou lukt enrom goed. Ik ben er zo blij mee want ze heeft een goed rapport!!! En ook de juf is er van overtuigd dat als ze de online trainer al van het begin tweede leerjaar gebruikt hadden, ze een minder grote achterstand had gehad. Dus we blijven doorgaan! Hartelijk bedankt!”

Wendy Verberck

Mama van Amelie

Wendy kwam met haar dochter Amelie in mijn praktijk omdat het niet lukte op school. (2de leerjaar)

Amelie huilde en krijste als ze moest lezen omdat het zo moeizaam ging. Het alfabet was niet  gekend en de maaltafels ook niet (niet 1!).

Ik leerde haar om het alfabet en woorden visueel op te slaan. Dat deden we ook met de maaltafels.

Op de tweede sessie kwam ze met een fier gezichtje voor me staan: ze wilde me tonen dat ze alle letters van het alfabet kon zeggen. Ze kon zelfs zeggen tussen welke letters de k staat. 🤗

Na 3 maanden kende ze ALLE maaltafels! Ook het lezen en schrijven ging vooruit.

En dit allemaal ondanks het feit dat er op haar rapport voor de krokusvakantie stond dat Amelie een ernstige leerachterstand had.

Dit resultaat hadden ze omdat Amelie op een andere manier begon te leren: nl. visueel!

Wil jij je kind ook zo goed kunnen helpen?

Ik maak het online programma “Beeldig leren – Ouders” om je alles te leren wat je moet weten over de visuele leerstijl.

In dit programma leer je als ouder: 

  • Wat het verschil is tussen auditief en visueel leren
  • Hoe dat in de hersenen werkt
  • Waarom een andere manier van leren dan nodig is
  • Is visueel leren wetenschappelijk?
  • Hoe herken jij of je kind de visuele leerstijl heeft?
  • Welke leerpoblemen zijn typisch?
  • Welke eigenschappen horen erbij?
  • Een oogtest zelf met je kind kunnen doen
  • BONUS: een sessie van 30 minuten 1 op 1 met mij (via Zoom) Ik kijk dan mee en doe een visualisatie-oefening om te kijken of je kind een visuele leerstijl heeft.

Op het einde van dit programma weet jij zeker of je kind de visuele leerstijl heeft en wat jullie volgende stap is.

Omdat dit een nieuw programma is, heb ik de prijs verlaagd. Met jouw input kan ik het programma nog beter maken.

Het programma gaat op 17/08/2020 van start met de eerste module. Je kan nu inschrijven voor 47,- euro. Daarna ga ik de prijs sowieso verhogen.

Je hebt blijvende toegang tot het programma. Je toegangscode is voor jou en je gezin.

Korting t.e.m 09/08/2020! Nog :

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)